İKİ ASIRLIK HEYECAN
 

Bizim zeytin hikâyemiz bundan 220 yıl önce atalarımızın Midilli adasında yaşadıkları dönemde başladı.

Osmanlı İmparatorluğu zamanında adaya giden atalarımız Kalloni bölgesinde zeytin yetiştiriciliğine ve zeytinyağı üretimine başladılar. Midilli'de başlayan zeytincilik, ailelerin Ayvalık ve Burhaniye'ye göçmesi ile bu topraklarda devam etti. Zeytin sevgisi ve zeytin kültürü kuşaklar boyunca sürerek bizlere kadar taşındı. Kaliteli zeytinlerin ve zeytinyağının verdiği lezzet, koku ve şifa adeta iliklerimize işledi.

Alıştığımız üstün kaliteden hiç vazgeçmeden kuşaklar boyunca zeytin yolculuğumuza ve daha iyiyi arayışımıza hep devam ettik.

220 yıl önce başladığımız yolculuğu bugün Salihli ve Köprübaşı'ndaki zeytinliklerimizde sürdürüyoruz.

Tek arzumuz, kuşaklar boyu süren tutkumuzu, alıştığımız lezzeti ve kaliteyi siz zeytin dostlarıyla paylaşmak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak.

Sevgiyle, emekle, özenle…

 



BİZ BU İŞİ YAPIYORUZ ÇÜNKÜ...



DOĞAYI SEVİYORUZ

Biz doğayı seviyoruz. Bu nedenle çevreyi ve doğal dengeyi gözeterek, insanların veya diğer canlıların yaşam kalitesini koruyarak üretim yapıyoruz. Su kaynaklarını bilinçli kullanıyor, tüm bahçelerimizdeki damla sulama sistemi sayesinde suyun bir damlasını bile israf etmiyoruz.



AĞAÇLARIMIZI SEVİYORUZ

Biz her bir ağacımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Hiç bir şekilde onları sarsmıyor, silkelemiyor, dallarına sırıkla vurmuyoruz. İhtiyaç duydukları besinleri ve suyu doğru zamanlarda ve doğru miktarlarda veriyor, bol ışık ve bol rüzgar alacak dikim düzeniyle ağaçlarımızın sağlıklı büyümelerini sağlıyoruz.




ZEYTİNİMİZİ SEVİYORUZ

Her bir zeytin tanesinin oluşumundaki mucizeyi görüyor, özenle ve sevgiyle topluyoruz. El ile toplayarak zeytinlerin berelenmemesini sağlıyoruz. Soframıza gelecek her bir zeytinin eşsiz lezzette olmasına çalışıyoruz.




ZEYTİNYAĞIMIZI SEVİYORUZ

El ile topladığımız zeytinleri ne kadar kısa sürede sıkarsak yağın lezzetinin ve aromasının o kadar yoğun olacağını biliyoruz. Bu nedenle yağ üretilecek zeytinleri aynı gün çok kısa süre içinde sıkıma götürüyoruz. Zeytinlerimizi sıcak su ile hırpalamıyor, soğuk sıkım tekniği ile yağ üretiyoruz. Bu sayede fenol bileşenleri yüksek, asitliği düşük, mükemmel lezzette yağı elde edebiliyoruz.





KISACASI BİZ İŞİMİZİ SEVİYORUZ


Zeytini diken, sulayan, budayan, toplayan, işleyen, ambalajlayan, sevk eden her birimiz işimizi aşkla yapıyoruz. Siz dostlarımıza sadece kendi sofralarımıza koyduğumuz kalite ve lezzetteki ürünü sunuyoruz.